Geen producten (0)

7 dilema's met Studio Lof

 
Studio Lof bestaat 1 jaar en dat zagen we als mooi moment om wat meer over onszelf te delen. Dit doen we aan de hand van 7 keuzes. Wat delen we – naast onze liefde voor mooie, ambachtelijke spullen en creativiteit – nog meer? En waarin verschillen we? Ontdek het aan de hand van onze 7 dilemma’s. 

 

Thee of koffie? 

Aileen: “Meteen al een lastige … Als ik echt moet kiezen dan is het thee, maar dan zou ik mijn standaard kopje koffie bij het opstaan wel missen.” 
Esmee: “Oei, ik vind dit ook een lastige. Het ligt aan het deel van de dag. ‘s Ochtends gaan er bij mij toch echt 2 kopjes koffie in, heerlijk. Maar de rest van de dag en ‘s avonds drink ik thee. Als ik een keus zou moeten maken zou het bij mij dus ook thee worden. 
 

 

Stad of natuur? 

Aileen: “Ik woon midden in de stad en houd ervan dat er altijd wat te doen is of dat ik makkelijk naar de film of het terras kan. Al vind ik het ook heerlijk om de natuur op te zoeken voor een wandeling of een weekendje rust.” 
Esmee: “Lastig maar hier kies ik toch voor de natuur. Het bos in, naar het strand en ook voor vakantie kies ik vaak voor een omgeving met mooie natuur. Maar een dagje op bezoek bij Aileen is natuurlijk altijd gezellig ;-). 
 

 

Strandvakantie of een actieve vakantie? 

Aileen: “Dat is een makkelijke keuze! Een actieve vakantie! Na een uur of twee ben ik liggen op het strand wel zat.” 
Esmee: “Een actieve vakantie! Kamperen, met een camper roadtrippen door Noorwegen, lopen in IJsland en afgelopen vakantie met de kinderen de Ardenne ontdekken, ik ben wel in voor wat avontuur op vakantie. 

 

Zomer of winter? 

Aileen: “Zomer! Ik bloei op als het lente wordt, de zon weer gaat schijnen en iedereen weer meer naar buiten gaat. Geef mij maar lange zomeravonden buiten, in plaats van in de kou binnen zitten.” 
Esmee: “Voor mij ook de zomer. Hoewel ik de winter ook wel gezellig en knus vind ben ik te graag buiten. Heerlijk in mijn tuin bezig zijn en of een boekje lezen in het zonnetje. 

 

Tijdschrift of boek? 

Aileen: “Ik ben een echte boekenwurm. Niets zo lekker als je verliezen in een goed verhaal. Gezien onze boekencollecties denk ik trouwens dat ik het antwoord van Esmee al weet.” 
Esmee: “Ja, bij mij is hier het antwoord ook heel duidelijk, een boek. Ik heb eigenlijk altijd veel gelezen en kan helemaal opgaan in een boek. Naar de bibliotheek of een boekenwinkel inlopen vind ik al fijn. 

 

Hond of kat? 

Aileen: “Kat! Maar als ik opgevrolijkt wil worden ga ik naar het park om naar blije spelende honden te kijken.” 
Esmee: “Met 3 katten in huis kan ik niet anders dan kat zeggen. We hebben vroeger eigenlijk ook altijd katten gehad en ik vind het nog steeds gezellige dieren. 
 

 

Vroeg opstaan of uitslapen? 

Aileen: “Het liefst sta ik vroeg op, zeker als het lekker weer is. Maar als het buiten regent of het heel koud is blijf ik ook graag met een boek of de krant in bed.” 
Esmee: “Met 2 kinderen sta je vaak al wel vroeg op, of je nu wilt of niet haha. Maar ik vind het ook wel lekker, zo heb je wat aan je dag.  

Studio Lof maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.